Ön itt van: Bergland.hu Bergland

Cégünkről

A vállalkozás rövid története

2001-ben megalakul a Bergland Hungária Kft, mellyel egy időben bejegyzésre kerül a bodrogkeresztúri ingatlan, mint telephely, fő tevékenységi körnek pedig az édesipari termékgyártást határozzák meg a tulajdonosok.

A jelenlegi többségi tulajdonos Márton János 2002-ben tulajdonrészt vásárol a cégből, majd 2004-ben további részesedés megvásárlásával többségi tulajdonossá válik.

2002. májusában a bodrogkeresztúri telephelyen megkezdődik a cukorgyártás feltételeinek kialakítása, melynek folytán 2002. év végétől megindul a termékek értékesítése.

A vállalkozás az elkövetkezendő években kizárólag saját önerő felhasználásával kisebb beruházásokat valósított meg és bevezeti a jelenleg is működtetett IFS (International Food Standard) minőségirányítási rendszert.

A cég termékeinek, szolgáltatásainak, tevékenységi körének rövid bemutatása

Cégünk kizárólag édesipari termékek gyártásával és nagykereskedésével foglalkozik ezen belül is konkrétan a keménycukorka piacon van jelen mint az Élelmiszeripari kereskedő hálózatok egyik hazai gyártású termékbeszállítója. Ezen túlmenően cégünk jelentős piaci részesedéssel bír az egyedi logozású szemenként csomagolt cukorkák (reklámcukorka) gyártójaként a reklámédesség és reklámtermék stúdiók partnereként.

A Bergland Hungária Kft. szívügye, hogy a 19. században kialakult magyar cukorkagyártás hagyományát hűen megőrizze annak érdekében, hogy vásárlóink még hosszú évtizedekig válogathassanak a boltok polcain a Magyarországon gyártott keménycukorkák széles kínálatából.
Termékeink közt kis és nagy szemű, töltött és töltetlen, ballírozott és szemenként csomagolt cukorkák széles választéka megtalálható.
Az egyedülálló és rendkívül közkedvelt minicukorka gyártását és forgalmazását a Bergland Hungária Kft. kezdte el Magyarországon, mely termékünk a cég megalakulása óta óriási sikernek örvend mind a gyerekek, mint pedig a felnőttek körében.

Főbb vállalatpolitikai célok, minőségpolitika és fejlődési lehetőségek

Tisztában vagyunk vele, hogy a magyarországi élelmiszeripar piaci fejlődésének elengedhetetlen feltétele az innováció ezért folyamatosan új termékekkel jelenünk meg a hazai piacon, melyek fejlesztésében nagy segítségünkre vannak kereskedelmi partnereink megújuló igényei.
A napjainkban előtérbe kerülő egészséges táplálkozási irányelvekhez alkalmazkodva cukorkáinkban csak természetes színezékeket használunk, törekszünk arra, hogy minél több természetes aromát használjunk és legfőbb célunk természetes alapanyagokból speciális cukorkák gyártása.
Cégünk nemzetközileg elismert minőségirányítási rendszere és dolgozóink szakértelme biztosítja a kiváló minőségű termékek előállítását.
Pontosan tudjuk, hogy csak folyamatos technológiai fejlesztéssel, további termelőgépek vásárlásával van lehetőségünk termékkörünket bővíteni és a cég piaci részesedését növelni.
Termékeinket egyre szélesebb körben forgalmazzuk, igyekszünk minél több külföldi piacra bekerülni, ezzel is növelve a jó minőségű magyar élelmiszerek hírnevét.

SZÉCHENYI2020 PÁLYÁZAT

Kontakt

Bergland Hungária Kft.
tel.: +36 (47) 596 047
fax: +36 (47) 396 013
web: www.bergland.hu
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Legújabb termékeink

footer-sor 01footer-sor 02footer-sor 03footer-sor 04footer-sor 05norda